Club Classics at Piano Bar / Borce Panov

0

Во екот на прокламирање на музика која ги поместува генералиите на жанрот, Ве предизвикуваме на сплотеност под безвременскиот квалитет. Клубските траки кои останаа синоним за генерациите зад нас, кои мирисаат на незаборавните часовни забави . на 16-ти јуни во PianoBar се ‘диригирани’ од нашиот Борче Панов. Ова е таа забава до бесвест која го најавува летото! Подгответе се да го слушнете неочекуваното, 16-ти јуни, патуваме низ времето со Борче Панов & клубските безвременски класики.

Прочитај повеќе ТУКА

Сподели.


Коментарите се затворени.