Се подготвува Маѓично отворање на Disco Pool “Aquarius” Струмица

0

Официјално летната сезона во Струмица започнува со отворањето на вратите на вашето омилено место ”Disco Bazen Aquarius” кој му дава посебен белег на нашиот град и претставува синоним за најдобрите забави под отворено небо во регионот.
На 10ти јуни започнува летната магија наречена Аquarius.
Големото отварање да биде магично ќе се погрижат:
Вам добро познатиот Dj Mossel (GR), нашата харизматична Александра Јанева, Robbie Ray (Led Robbot), огномет, хостеси, безброј други изненадувања, а најголемата магија ќе бидете ВИЕ!
Сè што е потребно е да дојдете со вашата позитивна енергија, а ние ќе ве чекаме со отворени врати и срца и сите заедно да ја отворме 17та сезона на единствениот Disco Bazen “Aquarius”
НИЕ ПОСТОИМЕ ЗА ВАС!

aquarius2

Со љубов,
Disco Pool “Aquarius” ❤

Резервации:
075 800 232 Сашо
070 228 765 Софија Андонова
078 317 802 Мики
078 915 674 Анастасија
071 692 269 Софија Василева

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb