Штипјаните од Академија Постолов Пандево во Авион со Вардарци

0

Дечињата од фудбалската школа Академија Пандев – Постолов од Штип , кои беа први на еден турнир во градот Есен, заедно во истиот авион летаа за Скопје со шампионите на Европа, ракометарите на Европа.

Две шампионски екипи се враќаа од германија, освен Вардар и дечињата од фудбалската школа на академија Постолов – Пандев освоија први места на турнирот во Германија.

koska koska2

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb