Совршени места кои со сигурност го освојуваат сетилото за вид

0

Светот е богат со места кои вредат да се доживеат со сите сетила. Некои се ремек дела на природата, некои на човекот, но со сигурност го освојуваат сетилото за вид. Затоа во продолжение погледнете кои се тие неверојатни места.
Патувајте со We Travel Macedonia 
Селото на Попај, Малта
Хуакачина, Перу
Пустината Намиб

Солените долини во Аргентина

Благај, Босна и Херцеговина

Исола Бела, Италија

Цветните острови во Португалија

Геонг-џа, Јужна Кореја

Областа Хозе Игнасио во Уругвај

Пештерата Малисани, Кефалонија во Грција

Лас Лахас, Колумбија

Пу Куок, Виетнам

Островот Скај, Шкотска

Подржано од We Travel Macedonia
cover 1year

Сподели.


Коментарите се затворени.