Конечно во Штип – нешто Светско, а Наше

0

Дали сте спремни за Илузија ?

Она што ке ќе ве направи различни од другите и ке ви помогне да имате вечер за паметење се елегантни , префинети а во исто време урбани , диви и незаборавни журки . Специфичниот амбиент создаден од едни од најдобрите архитекти во Македонија ке ве натера да се чуствувате модерно и пријатно и невообичаено за нашите простори .

” Cafe Bar Ilusion ” со задоволство вратите ќе ги отвори до крајот на месец Јуни , неговата цел ке биде едноствна , гостување на реномирани артисти и Диџеи од земјава и странство , услуга и ентериер на ниво , забава и создавање бренд . Исто така акцент ќе биде ставен и на организирање фестивали, тематски забави и повлекување на клиенти од цела држава. Од менаџментот се најавува долго и топло работно лето исполнето со музички доживувања какви Штип ретко памети. Колку што можевме да дознаеме во преговори се со големи Диџеј артисти од Европа кои веќе прифатиле со задоволство да настапуваат .

Cafe Bar ILusion ќе биде место во кое сите градски фаци ќе се пронајдат , место кое ке биде на две нивоа во центарот на градот , место кое одамна му требаше на Штип и Македонија , место на квалитетна музика со добар звук , место кое ѓи отвори видиците подалеку , место кое ќе остави свој белег во ноќниот живот во градот . Со задоволство ќе ве информираме за датумот на отварањето , за кое се најавува дека ќе биде фантастично , надополнето со пиротехнички матерјали, огномети , танчерки , отварање на летната тераса , гостување на овогодинешната представничка на евровизија од Македонија и странски Диџеј .

Сподели.


Коментарите се затворени.