Ние мажите! Станд ап со Весна Петрушевска во Штип

0

Најновиот станд ап со Весна Петрушевска единствената жена помеѓу македонските станд ап комичари.

Дојдете да се посмееме..

Сабота 27 мај  во  20:00 часот

Дом на културата „Ацо Шопов“

информации за билети на: 078/745-774

цена: 150 ден

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb