Empire State Building направена во Штип

0

Неверојатната Empire State Building одсега можете да ја имате и вие.

Неверојатните архитекти на најубавите торти во Македонија Deyano Cakes ја направија и Empire State Building. Deyano Cakes се едни од најдобрите архитекти во Македонија што се однесува за изградба на неверојатни торти кои се многу важни за вашите свечености и среќни моменти.

torta state bilding

torta state bilding3

Уживајте во ова ремек дело и порачајте и вие од овие прекрасни вкусни преубави торти.

Deyano Cakes 078 390 328 и 078 368 332

Сподели.


Коментарите се затворени.