Одлични промотивни цени во Штип!

0

Ново Ново Ново!!
Од 03/05/2017 (среда) нови промотивни дневни понуди по екстра цени!!!
Меана Традиција секој ден ви нуди одлични понуди за доручек и ручек!
Доручек од 08:30 – 12:00часот:
– Tелешка чорба + леб = 79 денари.
– Пилешка чорба + леб = 69 денари.
– Омлет со шунка + леб = 59 денари.
– Тавче гравче + д.колбас + леб = 89 денари.
– Зелена салата = 49 денари.
– Грчка салата = 79 денари.
– Шопска салата = 79 денари.
Пакет мени за Доручeк:
– Kафе + чаша Кока Кола + ладен сендвич = 99 денари.
– Хамбургер + чаша Кока Кола = 79 денари.
– Зелена салата + чорба + ж.ракија = 149 денари.

традиција

Ручек од 14:00 – 20:00часот:
– Пилешки стек + леб = 69 денари.
– Свинска вешалица + леб = 79 денари.
– Свинско ребро + леб = 79 денари.
– Домашен колбас + леб = 39 денари.
– Плескавица + леб = 49 денари.
– Зелена салата = 49 денари.
– Грчка салата = 79 денари.
– Шопска салата = 79 денари.
Пакет мени за Ручек:
– Зелена салата + Пил. стек + Скопско 0.5л = 159 денари.
– Зелена салата + Св.вешалица+ Скопско 0.5л = 169 денари.
– Хамбургер + чаша Кока Кола = 79 денари.

tra

Меана Традиција ви нуди прекрасен асортиман на јадење по екстра цени и жива музика секоја среда, петок и сабота!!
Тел за резервации: 032/399-866 ; 078/246-199 ; 070/505-095
Ве очекуваме!!

Сподели.


Коментарите се затворени.