Оглас за работа во Германија без Германски јазик со ЕУ пасош

0

Имате ЕУ пасош, немате познавање на ГЕРМАНСКИ јазик а сакате уште ОВОЈ МЕСЕЦ да заминете за С.Р.Германија???

Услови за пријавување
-поседување на ЕУ пасош
-старосна граница 38 години

Аплицирајте веднаш со испраќање на:
– Ваше CV на Германски јазик со прикачена фотографија и
– скениран пасош

на Е-маил:
b.ushinova@esi.mk
со назнака РАБОТА -ЕУ ПАСОШ

За сите прашања во врска со програмите обратете се секој работен ден на:
-078 / 411 639 (Штип)
-032 / 606 640
или повелете во канцелариите
-во Штип – локација Трговски центар на втори кат
-во Скопје-локација ул. Костурски Херои 62/1

Аплицирањето трае до пополнување на слободните позиции, а работните позиции се во ресторани за брза храна Burger King и McDonalds.

Ви нудиме целосна ПОДДРШКА за време на апликацијата, но и за време на целиот ПРЕСТОЈ во Р. Германија.
КРЕИРАЈЌИ УСПЕШНИ РЕШЕНИЈА, ЈА КРЕИРАМЕ ВАШАТА ИДНИНА

ESI ( Employment Services International )
Агенција за посредување при вработување во земјата и странство со наплата – број на лиценца – 08-5517/5

16730903_10211953360498809_44739515_n

Сподели.


Коментарите се затворени.