„Поинакви“ – креативно табло на учениците од ООУ „Ванчо Прке“ – Штип

0

Учениците од IX-4 одд. од ООУ „Ванчо Прке“ добија креативен подарок од нивниот класен раководител, Маја Крстевска Коларова, позната како Маја Рамона.

Наставничката по македонски јазик која во слободно време ужива да фотографира, им изготви едно поинакво табло кое на креативен начин ги опишува интересите и особините на учениците. „Being different doesn’t mean being wrong „ е пораката што ова урбано одделение ни ја упатува.

Todor_edited-1 Elif_edited-1 1.Маја_edited-1 Martin K_edited-1 Gjose_edited-2 Branko_edited-2 Bojan_edited-1 Martin T_edited-1 Antonio_edited-1 Angela_edited-2 Martin M_edited-1

Сподели.


Коментарите се затворени.