Магијата во Штип започна

0

Новата атрактивна фонтана во Штип која се изгради во чест на фестивалот Макфест делува навистина Магично. Според предвиденото фонтаната своето свечено отворање треба да го има на крајот од месец Април, а до тогаш веќе Магијата започна. Фонтаната покрај тоа што изгледа прекрасно и ќе има постојано мелодии кои оставиле белег на Макфест. Погледнете како изгледа фонтаната навечер.

17836772_10212545661977872_994811612_o 17838508_10212545661697865_329000119_o 17838525_10212545661617863_1963810102_o

Сподели.


Коментарите се затворени.