Студентска забава со многу награди и промотивни цени

0

Драги студенти оваа среда повелете на најдобрата студентска забава во меана Традиција со многу награди, промотивни цени и гратис пијалоци!

diezi

– ГРАТИС ШОТОВИ ЗА СИТЕ ДЕВОЈКИ
– НАГРАДА ЗА НАЈВЕСЕЛА МАСА – ФЛАША ВОДКА
– МНОГУ ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ
-УЗО – 40ДЕНАРИ
-ВОДКА – 40ДЕНАРИ
-КОЊАК 40ДЕНАРИ
– ЖИВА МУЗИКА СО НАЈДОБРИТЕ ДИЕЗИ БЕНД
РЕЗЕРВИРАЈТЕ НА ВРЕМЕ!!
ТЕЛ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
032/399-866 или 070/505-095
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!!

Сподели.


Коментарите се затворени.