Фонтаната „Макфест“ изледа фантастично

0

Најновата Фонтана која се гради во Штип иако сеуште не е комплетно завршена таа излгеда прекрасно.

По само два дена од откривањето на фонтаната за да се завршат финалните финеси и детали, голем број граѓани застанаа да ја разледаат и сликаат. Според коментарите на многумина од случајните минувачи е тоа дека ова ќе биде нова атракција за Штипјани и сите останати кои студираат и работат во Штип но и за сите посетители. Годинава Штип е подготвен за најпопуларниот фестивал на забавни мелодии. „Макфест“ 2017 со нова прекрасна фонтана во чест на фестивалот на кој сите штипјани се горди.

makfaks2 makfaks3 makfaks4

Сподели.


Коментарите се затворени.