16-годишник од Штип ќе одговара за силување на девојче помало од 14 години

0

Со кривична пријава од полицијата е 16-годишник од Штип, одговорен за силување на малолетна девојка. Настанот е со датум од февруари. Место на силувањето е станот на момчето, каде двајцата млади, тогаш во љубовна врска , биел заедно. Обичната седенка се претворила во хорор за девојката, откако момчето, со сила ја принудил на секс.

Тогашната непромисленост или страст , за младата девојката ќе значи траума за  цел живот, а за момчето отворено криминално досие со пријава за силување малолетно лице што не наполнило 14 години.

star

Сподели.


Коментарите се затворени.