Џиу Џицу – Државно првенство во Штип

0
Штип ќе биде домаќин на шестото државно првенство во Џиу Џицу, ова ќе биде можност за сите штипјани да присуствуваат на ваков нстан кој нуди одлични вештини.
Шесто државно првенство 26.03.2017 Недела,
спортски центар Јордан Мијалков – Штип .Почеток 10:00 h
Пријавени 7 клуба
1.Осенсеи – Штип 2.Дан Кју – Скопје 3.Такеда – Скопје 4.Гепард Фемили – Скопје 5.Карлос Маја – Скопје 6.Игор ММА – Битола 7.Стронгест – Скопје
ДИРЕКТЕН ПРЕНОС ВО ЖИВО НА КАНАЛ ПЛУС ТЕЛЕВИЗИЈА НА ШЕСТОТО ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ВО ЏИУ ЏИЦУ 2017.
НЕ ПРОПУШТАЈТЕ НЕДЕЛА 10:00 ЧАСОТ САМО НА КАНАЛ ПЛУС ТЕЛЕВИЗИЈА
Сподели.


Коментарите се затворени.