>>> Сцена

Сцена
0 Хакерите со уцена до ХБО: Ако не им исплатат милиони долари, ќе ги објават украдените сценарија од сите нови епизоди на Игра на тронови

Хакерите со назив “Mr. Smith” објавија вчера дел од податоците кои се украдени од серверите на телевизиската куќа ХБО и…

Сцена
0 Најголемиот светски хит „Деспасито“ престана да се слуша само во една земја, еве зошто е забранета

Властите во Малезија забранија емитување на популарната песна „Деспасито“, поради „неисламската содржина“ на текст на овој планетарен летен хит. Оваа…

1 2 3 13